+36 1 770 7696 info@zen-it.hu

Microsoft Power Apps

Hatékony és innovatív üzleti alkalmazások, vállalkozásának igényeire szabva

Olyan üzleti alkalmazásokat fejlesztünk vállalkozásának, amely növeli a termelékenységet, felváltja az elavult munkafolyamatokat digitalizált megoldásokkal, és új lehetőségeket és funkciókat biztosít munkavállalóinak.

zen-it power apps informatika szolgáltatás

Power Apps szolgáltatásaink

w

Power Apps konzultáció

 A Zen Informatikánál szakembereink a Power Platform megszületése óta foglalkoznak fejlesztésekkel, így minden csínját ismerik a lehetőségeknek. Legyen szó licenszelésről vagy technológiai megvalósításról, tanácsadó kollégáink segítenek megérteni, hogyan használhatja a platformot a hétköznapi feladatok automatizálására a leghatékonyabban. Erőfeszítéseink lehetővé teszik, hogy csapata az üzlet fontos szempontjaira összpontosítson, és a rutinmunkát egy megbízható platformra bízza.

w

Power Apps testreszabás

A PowerApps használható arra, hogy többfajta feladat elvégzésére szoftvert kreáljunk. Ez azonban azt eredményezheti, hogy kiváló, de csak általános célokra használható szoftverek készülnek. A Zen Informatikánál a PowerApps tanácsadó szolgáltatásaink segítenek Önnek az üzleti igényeinek megfelelő, testreszabott automatizálási modulok összeállításában, így drasztikusan csökkenthető a feladatok elvégzésére fordított idő.

Power Apps kivitelezés

Power Apps fejlesztési szolgáltatásaink átfogó konzultációs és tervezési szakaszt foglalnak magukban, amelyet az Ön igényeinek megfelelő integráció és megvalósítás követ. Vezető PowerApps-fejlesztő cégként nyújtott szolgáltatásainkkal teljes körű automatizálást kaphat az összes hétköznapi feladatra, valamint a legfontosabb folyamatokra, amelyekkel csapatának lépést kell tartania. Elavult folyamat, döcögő rendszerek? A Power Apps-nek és szakképzett fejlesztőinknek köszönhetően búcsút inthet ennek!

Power Apps támogatás

PowerApps támogatási szolgáltatásunk biztosítja az Ön számára, hogy az elkészült megoldás zavartalanul működjön, és így mindig kihasználhassa a nagy teljesítményű power platform előnyeit. Ön nyugodtan foglalkozhat a fontos dolgokkal, mi biztosítjuk a háttérből a működést.

Kollégáink Microsoft vizsgával rendelkező Power Apps szakemberek, így nálunk jó kezekben lesznek.

Miért a Power Apps?

Könnyű használat

A PowerApps lehetővé teszi, hogy kompromisszumok nélkül készítsen alkalmazásokat. Lehetőségeinek köszönhetően csapata könnyen és gyorsan tervezhet, fejleszthet és telepíthet olyan alkalmazásokat, amelyek csökkenthetik az ismétlődő munkaterhelést. Előre beépített sablonokkal kezdhet, amelyek megkönnyítik a nulla kódolási tapasztalattal rendelkező csapattársak számára az automatizálást segítő eszközök fejlesztését.

Könnyű fejleszthetőség

A Micosoft PowerApps által kínált előre elkészített sablonok az alkalmazások széles skáláját fedik le, amelyeket számos szervezet használ szerte a világon. A platform intuitív, és a felhasználók egy nagy teljesítményű, mesterséges intelligencia alapú építőre támaszkodhatnak, amely segít elérni a szükséges csatlakozást és integrációkat az alkalmazásokból.

Bővíthetőség

A csapat professzionális fejlesztői egy lépéssel előbbre léphetnek, és kihasználhatják az Azure Functions szolgáltatást, és egyéni konnektorok fejleszthetnek a helyszíni alkalmazásaihoz való csatlakozáshoz. A PowerApps segítségével a fejlesztők könnyedén készíthetnek alapszintű és összetettebb alkalmazásokat is, amelyekre például az ön vállalkozásának is szüksége lehet.

Az innováció nem akadály

A Microsoft PowerApps segítségével a testreszabott alkalmazások fejlesztésének lehetősége a csapat minden tagjára kiterjeszthető. Ez korábban csak professzionális fejlesztők számára volt elérhető. Így csapata időt, pénzt és erőfeszítést takaríthat meg, amely egyébként azzal járna, hogy egy fejlesztőt béreljen fel a működéshez szükséges alkalmazások elkészítéséhez.

Könnyű integrálhatóság

A PowerApps lehetővé teszi a hatékony Microsoft Dataverse használatát adatok tárolására, valamint folyamatok és üzleti logika modellezésére. A több mint 200 konnektor segítségével alkalmazásai más adatokhoz és rendszerekhez is kapcsolódhatnak. Csapata professzionális fejlesztői olyan fejlett alkalmazásokat hozhatnak létre, amelyek leegyszerűsítik és felgyorsítják vállalkozása sikerét.

Testreszabott alkalmazások

A PowerApps legnagyobb előnye abban rejlik, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az adatokat előre elkészített sablonokkal együtt használják fel értelmes és hatékony alkalmazások létrehozásához. Ezzel komoly előnyhöz juttathatja vállalkozását versenytársaival szemben. Könnyedén készíthet magával ragadó alkalmazásokat, bármely eszközre.

Miért a Zen-IT?

Megbízható Microsoft Partner 2012 óta

Amellett, hogy több, mint 10 éve Microsoft Partnerek vagyunk, a Microsoft által tanúsított felhőmegoldás- szolgáltatóként is állunk rendelkezésedre a Power Apps-el kapcsolatosan.

Professzionális és szakszerű kivitelezés

Testreszabott szerződési feltételek mellett, szakértői csapatunkkal és első osztályú professzionális szolgáltatásainkkal biztosítjuk, hogy elégedett leszel a közös munkával.

Költséghatékony és innovatív megoldások

Célunk, hogy ügyfeleinknek egy költséghatékony, mégis innovatív rendszert adjunk át, ezért amellett, hogy folyamatosan képezzük magunkat, rajongunk az okos és out-of-the-box megoldásokért. 

A célvonalig visszük a projektet

Szeretjük befejezni, amit elkezdünk, projektedet pedig a rajttól a célvonalig visszük el, hogy egy olajozott rendszert adhassunk át, amely hatékonyan támogatja vállakozásod.

Adatai biztonságban vannak nálunk

Amellett, hogy a szabványokat és előírásokat szigorúan betartjuk, a megvalósítás során a velünk történő közös munka alatt nem fordul elő adatvesztés vagy leállás. 

éves cégtörténet

sikeres projekt

Boldog ügyfél

Futó projekt

Ügyfeleink véleménye a Zen-IT-ról

Profi igényfelmérés után nem csak egy licens engedélyt kaptunk, hanem egy átgondolt és szakmailag jól előkészített költöztetést. Az átállás szünetmentes volt, rendszereink biztonsággal, adatvesztés nélkül váltak felhőalapú alkalmazássá. Az átállást követően több szintű képzéssel támogatták a felhasználók minél gyorsabb felzárkóztatását, illetve a levelezésen és adattároláson kívül további funkciók alkalmazását.

Ecsédi-Dandóci Edit

Ügyvezető igazgató, Samling Kft.

Az O365 nagy segítség nekünk, hiszen a kollégáink nagy része távolról dolgozik és ez a rendszer lehetővé teszi, hogy ők is biztonságosan hozzáférjenek a számukra szükséges információkhoz.  Ugyanakkor jó érzés tudni, hogy ha bármi problémánk van, számíthatunk a ZenIT segítségére. Szimonetta és az egész csapat mindig segítőkészen állt a kéréseinkhez és azokat gyorsan és pontosan teljesítette.

Bózsik András

Ügyvezető igazgató, Lyme Diagnostics Kft.

Felkeltettük az érdeklődését?

+36 1 770 7696

Telefonszám