+36 1 770 7696 info@zen-it.hu

Microsoft  365

Önnek találták ki, mi testreszabjuk!

Legyen az licenszelés, támogatás, képzés, tanácsadás,
rendszer bevezetés vagy megoldások készítése, számíthat szakértelmünkre és professzionális szolgáltatásunkra.

Mi segítünk abban, hogy elérje céljait a Microsoft 365-tel!

Ezekben számíthat ránk

Rendszer bevezetés

Mindent megteszünk, hogy az átállás zökkenőmentes legyen.

Meghallgatjuk elképzeléseit,  megtervezzük rendszerét, migrálunk és segítünk a változások menedzselésében.

Képzések, tanácsadás

“A tudás: hatalom.” mondta ezt Sir Francis Bacon, és nem tudnánk ezzel jobban egyetérteni.

Segítünk, hogy a fontos döntésekhez szükséges tudás az Ön birtokában legyen.

Egyedi megoldások

A Microsoft 365 egy óriási szerszámos láda. Mi segítünk  teljeskörűen kihasználni a benne rejlő lehetőségeket, sőt, ha arra van szükség, akkor még új szerszámot is készítünk.

Tudjuk, hogy minden cégnek személyre szabott megoldásokra van szüksége, ezért rugalmasan igazodunk ügyfeleink igényeihez és lehetőségeihez.

Támogatás

Használat közben szükség lehet gyors és hathatós segítségre. Ilyenkor nincs idő, ezért érdemes profikra bízni a hibák okának felderítését, és a javítást.

Ezekben is számíthat ránk, így Ön nyugodtan foglalkozhat azzal, amihez a legjobban ért, mi pedig biztosítjuk, hogy minden zökkenőmentesen fusson.

A Microsoft 365 előnyei

Biztonság és hatékonyság egyben

A Microsoft 365 a vállalatok igényeire szabott rugalmas és biztonságos keretrendszer, amellyel bármilyen méretű és típusú vállalkozás hatékonyabbá teheti a mindennapi feladatok elvégzését, valamint gondoskodhat adatai biztonságáról.

A felhő nem csupán egy költséghatékony, alacsony induló költségekkel elérhető informatika, de folyamatos fejlődésének köszönhetően sokkal nagyobb biztonságot képes garantáűlni adatinak, mintha a földön tartaná őket. 

De a biztonság nem minden. Ha megbénítjuk vele a felhasználóinkat, akkor vállalkozásunk nem lesz eléggé rugalmas, és így nem fog tudni megoldást nyújtani az újabb és újabb kihívásokra. Ezért fontos, hogy a Microsoft 365 nem csupán egy biztonságos, de egy nagyon hatékony rendszer is, amelyben minden kihívásra megtaláljuk a megoldást.

Miért választanak minket?

Lelkiismeretes szolgáltatás

Mi nem csupán licenszeket szeretnénk eladni, mert számunkra fontos, hogy ügyfeleink ki is használják az új eszközökben rejlő lehetőségeket. Ha minket választ, akkor biztos lehet benne, hogy mi elkötelezettek leszünk abban, hogy Ön sikeres legyen.

Költséghatékony megoldások

Figyelembe vesszük azt, hogy ügyfeleinknek milyen anyagi lehetőségeik vannak, és megkeressük a legköltséghatékonyabb megoldásokat, amelyek teljes mértékben képesek kielégíteni az igényeiket. 

Azt adjuk, amire szüksége van

Sokszor fordulnak hozzánk konkrét kérésekkel, de mielőtt nekiálnnánk ezeket gépiesen kivitelezni: kérdezünk, gondolkodunk, javaslatot teszünk. Sokszor jobban látjuk, hogy mi is az amire az ügyfélnek a legnagyobb szüksége van.  

Megbízhatóság és gyorsaság

Hazánk egyik legtapasztaltabb szakértői csapata vagyunk, így a projekt nálunk szakmailag az egyik legjobb kezekben lesz. Az ön kérései kiszámítható eredményeket hoz majd, és mindezt időhatékonyan kapja meg tőlünk.

Éves cégtörténet

Sikeres projekt

Boldog ügyfél

Futó projekt

Ügyfeleink véleménye a Zen-IT-ról

Profi igényfelmérés után nem csak egy licens engedélyt kaptunk, hanem egy átgondolt és szakmailag jól előkészített költöztetést. Az átállás szünetmentes volt, rendszereink biztonsággal, adatvesztés nélkül váltak felhőalapú alkalmazássá. Az átállást követően több szintű képzéssel támogatták a felhasználók minél gyorsabb felzárkóztatását, illetve a levelezésen és adattároláson kívül további funkciók alkalmazását.

Ecsédi-Dandóci Edit

Ügyvezető igazgató, Samling Kft.

Az O365 nagy segítség nekünk, hiszen a kollégáink nagy része távolról dolgozik és ez a rendszer lehetővé teszi, hogy ők is biztonságosan hozzáférjenek a számukra szükséges információkhoz.  Ugyanakkor jó érzés tudni, hogy ha bármi problémánk van, számíthatunk a ZenIT segítségére. Szimonetta és az egész csapat mindig segítőkészen állt a kéréseinkhez és azokat gyorsan és pontosan teljesítette.

Bózsik András

Ügyvezető igazgató, Lyme Diagnostics Kft.

Felkeltettük az érdeklődését?

+36 1 770 7696

Telefonszám