+36 1 770 7696 info@zen-it.hu

Microsoft  365

Önnek találták ki, mi testreszabjuk!

Legyen az licenszelés, támogatás, képzés, tanácsadás,
rendszer bevezetés vagy megoldások készítése, számíthat szakértelmünkre és professzionális szolgáltatásunkra.

Mi segítünk abban, hogy elérje céljait a Microsoft 365-tel!

Microsoft 365 szolgáltatásaink

A Microsoft 365 és az Office 365 felhőalapú szolgáltatásainkat úgy terveztük, hogy segítsenek kielégíteni szervezete kompromisszumok nélküli biztonságra, megbízhatóságra és csapathatékonyságra vonatkozó igényeit. A Zen-IT Microsoft 365 szolgáltatásaival könnyedén megvalósíthatóvá válnak vállalatának üzleti céljai, szakértőink pedig lehetővé teszik a zökkenőmentes együttműködést a csapatok között az Microsoft365 számos funkcióját tartalmazó, hatékony felhőalapú megoldásokkal. Szolgáltatásaink alkalmi munkavégzés keretében és kedvezőbb díjszabású havi díjas support keretében is elérhetők.

w

Microsoft 365 tanácsadás

Microsoft 365 szolgáltatóként támogatjuk ügyfeleinket a felhőbe való utazásuk kezdetétől a projekt végéig. A Microsoft 365 szolgáltatásokkal foglalkozó tanácsadóink segítenek a szervezet digitális környezetének felhőmegoldásokkal történő kialakításában, hogy az hatékony és hasznos legyen minden alkalmazott számára. Konzultációs szolgáltatásainkkal tanácsadást és technikai segítséget is nyújtunk az Ön üzleti igényeinek megfelelően.

Microsoft 365 testreszabás

Az Microsoft 365 szolgáltatóként szerzett tapasztalatunkkal úgy optimalizáljuk a platformot, hogy az tükrözze az Ön márkaspecifikus környezetét, iparági követelményeit és az alkalmazottak preferenciáit. Különböző összetettségű testreszabásokat kezelünk, és egyedi funkciókat fejlesztünk ki, beleértve az összetett munkafolyamatokat, az arculatnak megfelelő webhelysablonokat, a használatra kész egyéni bővítményeket és még sok mást.

w

Microsoft 365 felügyelet

Annak érdekében, hogy alkalmazottai számára zökkenőmentes munkakörnyezetet biztosítsunk, átvesszük az Microsoft 365 ökoszisztéma teljes felügyeletét. Amellett, hogy biztosítjuk annak rendelkezésre állását, biztonságát és teljesítményének stabilitását, a teljes felügyeletnek köszönhetően vállalkozása és kollégái arra koncentrálhatnak, amiben igazán jók, mi pedig biztosítjuk hozzá a digitális infrastruktúrát, gyors hibaelhárítást, a havi jelentéseket és még sok mást. 

Microsoft 365 implementáció

Segítünk kiválasztani a megfelelő Microsoft 365 előfizetési csomagot, amely összhangban van a költségvetésével, az üzleti célkitűzésekkel és az együttműködés hatókörével. A Zen-IT professzionálisan állítja a legoptimálisabb Office 365 csomagot vállalkozásának szolgálatába a Microsoft követelményeinek megfelelően. 

Microsoft 365 migráció

Csapatunk tisztában van az Ön igényeivel, és zökkenőmentesen migrálja helyszíni, felhőbeli vagy hibrid megoldásait az Microsoft 365-be, valamint megőrzi üzleti adatainak integritását. Először felmérjük az Microsoft 365 áttelepítési projektjének előzetes hatókörét, és lépésről lépésre elkészítjük a teljes áttelepítési végrehajtást.

Microsoft 365 támogatás

Legyen szó felhasználók, licencek és hozzáférések adminisztrációjáról, elakadások, és problémák megszüntetéséről, szolgáltatások és szerverfunkciók kezeléséről, frissítések telepítéséről, automatizmusok létrehozásáról vagy riportolásról, számíthat támogatásunkra! A rendszerben rejtőző lehetőségek kihasználásának érdekében vezetői tréninget is biztosítunk. 

Felhőalapú licenc- és fiókkezelés

A Zen-IT hivatalos Microsoft Cloud szolgáltatóként rendszeresen értékesít Microsoft 365 licenszeket versenyképes áron, melyeket professzionális szolgáltatásokkal párosítunk.

A Zen-IT megoldások

A Zen-IT 10 éves szakértői csapattal rendelkezik Microsoft Office 365 szolgáltatásaihoz, szakértői csapatunk több szervezettel dolgozott együtt, és eltérő igények és lehetőségek mentén lehetővé tette számukra, hogy termelékenyebbé és hatékonyabbá váljanak.  Szakértőink lényegében lehetővé teszik, hogy csapata minden tagja egy eredményes, optimalizált és modern digitális környezetben dolgozzon.

A Microsoft 365 egy nagyvállalati alkalmazásokat tömörítő üzleti előfizetési csomag, amely nem eszközönként, hanem felhasználónként számít fel díjat. Több Microsoft Office alkalmazást és szolgáltatást biztosít az előfizetett felhasználók számára, mint más lehetőségek, és vonzó megtérülésével hosszú távon jövedelmezővé válik bármely szervezet számára. Az alkalmazások lefedik a Microsoft Office 365 teljes csomagját is.

A SharePoint alapvetően egy webalapú alkalmazás, amelyet arra terveztek, hogy drasztikusan javítsa a szervezeten belüli együttműködés hatékonyságát. Alapvetően adattárolásra, együttműködésre és dokumentumkezelésre használják vállalati környezetben. A SharePointot széles körben használják különböző összetettségű, kifinomult webalkalmazások készítéséhez, és könnyen használható kódolást csak kissé, vagy egyáltalán nem ismerő felhasználók számára is.

A Microsoft Power Platform három alkalmazásból áll, nevezetesen a Power BI, a Power Apps és a Power Automate. Úgy tervezték őket, hogy a felhasználók intelligensen elemezhessék adataikat és azok alapján adatvezérelt döntéseket hozhassanak, és automatizálhassák az üzleti folyamatokat. A Power Platform segítségével minden adat egységes adatmodellben létezik, lehetővé téve az alkalmazások számára, hogy zökkenőmentesen kommunikáljanak egymással, miközben kommunikálnak a Dynamics 365, az Office 365 és más harmadik féltől származó alkalmazásokkal is.

A Microsoft 365 előnyei

Biztonság és hatékonyság egyben

A Microsoft 365 a vállalatok igényeire szabott rugalmas és biztonságos keretrendszer, amellyel bármilyen méretű és típusú vállalkozás hatékonyabbá teheti a mindennapi feladatok elvégzését, valamint gondoskodhat adatai biztonságáról.

A felhő nem csupán egy költséghatékony, alacsony induló költségekkel elérhető informatika, de folyamatos fejlődésének köszönhetően sokkal nagyobb biztonságot képes garantálni adatainak, mintha a földön tartaná őket. 

De a biztonság nem minden. Ha megbénítjuk vele a felhasználóinkat, akkor vállalkozásunk nem lesz eléggé rugalmas, és így nem fog tudni megoldást nyújtani az újabb és újabb kihívásokra. Ezért fontos, hogy a Microsoft 365 nem csupán egy biztonságos, de egy nagyon hatékony rendszer is, amelyben minden kihívásra megtaláljuk a megoldást.

Feljavult produktivitás
Hatékonyabb csapatmunka
Továbbfejlesztett távoli munkakörnyezet
Mindennapos feladatok hatékonnyabb automatizálása
Jobb ügyfélkiszolgálás
Teljeskörű támogatás
Arculat és márkaspecifikus testreszabás
Mindez versenyképes áron

Miért választanak minket?

Lelkiismeretes szolgáltatás

Mi nem csupán licenszeket szeretnénk eladni, mert számunkra fontos, hogy ügyfeleink ki is használják az új eszközökben rejlő lehetőségeket. Ha minket választ, akkor biztos lehet benne, hogy mi elkötelezettek leszünk abban, hogy Ön sikeres legyen.

Költséghatékony megoldások

Figyelembe vesszük azt, hogy ügyfeleinknek milyen anyagi lehetőségeik vannak, és megkeressük a legköltséghatékonyabb megoldásokat, amelyek teljes mértékben képesek kielégíteni az igényeiket. 

Azt adjuk, amire szüksége van

Sokszor fordulnak hozzánk konkrét kérésekkel, de mielőtt nekiálnnánk ezeket gépiesen kivitelezni: kérdezünk, gondolkodunk, javaslatot teszünk. Sokszor jobban látjuk, hogy mi is az amire az ügyfélnek a legnagyobb szüksége van.  

Megbízhatóság és gyorsaság

Hazánk egyik legtapasztaltabb szakértői csapata vagyunk, így a projekt nálunk szakmailag az egyik legjobb kezekben lesz. Az ön kérései kiszámítható eredményeket hoz majd, és mindezt időhatékonyan kapja meg tőlünk.

Éves cégtörténet

Sikeres projekt

Boldog ügyfél

Futó projekt

Ügyfeleink véleménye a Zen-IT-ról

Profi igényfelmérés után nem csak egy licens engedélyt kaptunk, hanem egy átgondolt és szakmailag jól előkészített költöztetést. Az átállás szünetmentes volt, rendszereink biztonsággal, adatvesztés nélkül váltak felhőalapú alkalmazássá. Az átállást követően több szintű képzéssel támogatták a felhasználók minél gyorsabb felzárkóztatását, illetve a levelezésen és adattároláson kívül további funkciók alkalmazását.

Ecsédi-Dandóci Edit

Ügyvezető igazgató, Samling Kft.

Az O365 nagy segítség nekünk, hiszen a kollégáink nagy része távolról dolgozik és ez a rendszer lehetővé teszi, hogy ők is biztonságosan hozzáférjenek a számukra szükséges információkhoz.  Ugyanakkor jó érzés tudni, hogy ha bármi problémánk van, számíthatunk a ZenIT segítségére. Szimonetta és az egész csapat mindig segítőkészen állt a kéréseinkhez és azokat gyorsan és pontosan teljesítette.

Bózsik András

Ügyvezető igazgató, Lyme Diagnostics Kft.

Felkeltettük az érdeklődését?

+36 1 770 7696

Telefonszám