+36 1 770 7696 info@zen-it.hu

Az IT biztonság nem egy elcsépelt fogalom.

 

Egy zsarolóvírus vagy egy trójai komoly anyagi károkat okozhat Önnek.

 

Nem lenne egyszerűbb inkább védekezni ellene?

TÉNY: A magyar KKV-k közel 50%-a nem használ semmilyen vírusírtó szoftvert sem.

Pedig egy vírusírtó szofver pont attól menthet meg minket, amit legrosszabb rémálmunkban sem szeretnénk, hogy bekövetkezzen…

Az ingyenes vírusírtó szoftverek sok esetben annyira belassítják a számítógépet, hogy azzal már szinte lehetetlen munkát végezni.

Az idő pénz, az informatika pedig szolgáltatás (kellene, hogy legyen)amivel bosszúságot és időt spórolhat meg…    

Védelem, vírusvédelem Zen-it - ZENinformatika

Akármennyire nem akarja, de…

…ha a 21. században vállalkozni szeretne, akkor nem menekülhet el a számítógépes kártevők elől.

Az sem segít ha elbújik, és nem vesz tudomást a potenciális veszélyről. Márpedig hiába a gyors fejlődés, a kiszámítható profit, ha egyetlen vírus porba dönthet mindent…

Tisztában vagyunk vele, hogy egy kisvállalkozásnak minden forint kiadás számít, a nagy versenytársakkal szemben nem költhet milliókat informatikára, és azzal is, hogy nincsen energiája egyszerre mindennel foglalkozni.

Ha már eljutott ide, akkor SZÁNJON MÉG CÉGE BIZTONSÁGÁRA 5 percet! Ennyi idő alatt AZONNAL biztosíthatja a legfontosabb védelmet számítógépe számára!!!

Csak olyan vírusírtó megoldásokat javaslunk, amelyeket kipróbáltunk, magunk is használunk, illetve számos elégedett ügyfelünknél működik. Már egy szimpla vírusírtó szoftver is képes kiszűrni a számítógépes kártevők 99%-át!

Az értékeire ugye Ön is vigyázni szokott!?!

 

MOST AZONNAL MEG AKAROM VÉDENI A GÉPEIMET!