+36 1 770 7696 info@zen-it.hu

ZEN szabadság applikáció

Önnek is probléma

a szabadságok kezelése ?

Engedélyezés

A rendszer segítségével az engedélyezés nyomonkövethető és akár két szintű jóváhagyás is beállítható.

Nyilvántartás

A nyilvántartásban egy kattintással ellenőrizhető a kollégák kivett és még rendelkezésre álló szabadsága. 

Tervezés

Állítson be időszakos kvótákat, így a szabadságolások előre tervezhetők lesznek, nem lesznek torlódások.

Két applikáció, egy rendszer

A rendszer működését két applikációval érjük el. Készítettünk egy mobilra optimalizált appot, amelyen keresztül a kollégák leadhatják, nyomon követhetik a saját igényléseiket, szabadságaikat, illetve a jóváhagyók bárhonnan, bármikor kezelhetik az igényléseket.

Emellett létrehoztunk egy tabletre/gépre optimalizált adminisztrátori felületet, amelyen keresztül kezelhetők a dolgozók adatait, valamint a jóváhagyások és egyéb vezetői funkciók szintén elérhetők. 

Microsoft 365-re építve

A rendszer üzemeltetéséhez szükséges Microsoft 365 előfizetés. A rendszert az előfizetésekben található Sharepoint, PowerApps, PowerAutomate modulok képességeire alapozva alakítottuk ki.

A rendszer egyedülálló képességei

Fél napos szabadság 

Tisztában vagyunk vele, hogy a való élet nem elmélet. A rendszer képes kezelni fél napos szabadságokat is, de ha erre a funkcióra nincs szükségünk, akkor ezt ki is kapcsolhatjuk.

Jelenléti ívek

A havi záráskor fontos, hogy pontos kimutatásunk legyen arról, hogy melyik kolléga munkanapjai hogyan teltek el az elmúlt hónapban. A rendszer PDF formátumú jelenléti íveket, és a bérszámfejtő szoftver számára hasznos adat inputot generál.

Kvóták kezelése

A rendszerben kezelhetjük az alap szabadságokat, de emellett a rendszer lehetőséget biztosít külön szabadság kvóták, így például tanulmányi, apasági egyszeri, váratlan esemény miatti távollétekhez kapcsolódó kvóták kezelését.

Tömeges jóváhagyás

A rendszerben a felettesek egy áttekintő nézetben hagyhatják jóvá beosztottjaik szabadságait, így fókuszban tarthatjuk, hogy az egymást helyettesítő kollégák ne legyenek egyszerre szabadságon.

Szabadság irányelvek betartatása

A rendszerbe bevihetjük a szabadság tervezésünk alapjául szolgáló sarokszámokat, így a rendszer figyelmezteti a dolgozókat, valamint vezetőiket, ha nem veszik ki az adott időszakra vonatkozó szabadságaikat.

Több körös jóváhagyás

A rendszer képes kezelni azt ha egy-egy kolléga szabadságát több felettesnek is jóvá kellene hagynia. Bevihetünk a rendszerbe minden dolgozóhoz előkészítő és “fő” jóváhagyókat, így egy adott szabadság igény a megfelelő jóváhagyási folyamaton megy keresztül. 

Felkeltettük érdeklődését?

Próbálja ki ingyenes demónkat, kötelezettségek nélkül!

+36 1 770 7696

Telefonszám

Miért a Power Platform és mire jó?

A Powe Platform a Microsoft azon technológiája, amellyel vállalkozásunk folyamatait automatizálhatjuk, üzleti applikációkkal könnyebbé tehetjük, és az adatokból a vezetők számára átlátható elemzéseket készíthetünk.

A Power Platform alkalmas egyedi folymatok, támogatására, az excelek, régi access alapú megoldások kiváltására.

Felhasználási területek

– Jóváhagyási folyamatok

– Automata adatfeldolgozás és dokumentum generálás

– Vezetői műszerfal, dashboard

– Vállalati mobil appok a frontvonalra

További megoldásaink

  • munkaidő nyilvántartó és munkalap rendszer,
  • projekt nyilvántartó,
  • beszerzési jóváhagyó rendszer,
  • NAV számla lekérdező, számla jóváhagyó és nyomonkövető rendszer,
  • ajánlatkészítő és szerződés nyilvántartó,
  • HR toborzás támogató,