+36 1 770 7696 info@zen-it.hu

KÉSZÍTSEN KOMPLEX ALKALMAZÁSOKAT KEVESEBB KÓDOLÁSSAL

POWER APPS SZOLGÁLTATÁSUNK TARTALMA

POWER APPS KONZULTÁCIÓ

A Zen Informatikánál szakembereink a Power Platform megszületése óta foglalkoznak fejlesztésekkel, így a minden csínját ismerik a lehetőségeknek. Legyen szó licenszelésről vagy technológiai megvalósításról, tanácsadókollégáink segítenek megérteni, hogyan használhatja a platformot a hétköznapi feladatok automatizálására a leghatékonyabban. Erőfeszítéseink lehetővé teszik, hogy csapata az üzlet fontos szempontjaira összpontosítson, és a rutinmunkát egy megbízható platformra bízza.

POWER APPS TESTRESZABÁS

A PowerApps használható arra, hogy többfajta feladat elvégzésére szoftvert kreáljunk. Ez azonban azt eredményezheti, hogy kiváló, de csak általános célokra hazsnálható szoftverek készülnek. A Zen Informatikánál a PowerApps tanácsadó szolgáltatásaink segítenek Önnek az üzleti igényeinek megfelelő, testreszabott automatizálási modulok összeállításában, így drasztikusan csökkenthető a feladatok elvégzésére fordított idő.

POWER APPS KIVITELEZÉS

PowerApps fejlesztési szolgáltatásaink átfogó konzultációs és tervezési szakaszt foglalnak magukban, amelyet az Ön igényeinek megfelelő integráció és megvalósítás követ. Vezető PowerApps-fejlesztő cégként nyújtott szolgáltatásainkkal teljes körű automatizálást kaphat az összes hétköznapi feladatra, valamint a legfontosabb folyamatokra, amelyekkel csapatának lépést kell tartania.

POWER APPS TÁMOGATÁS

PowerApps támogatási szolgáltatásunk biztosítja az Ön számára, hogy az elkészült megoldás zavartalanul működjön, és így mindig kihasználhassa a nagy teljesítményű power platform előnyeit. Ön nyugodtan foglalkozhat a fontos dolgokkal, mi biztosítjuk a háttérből a működést.

Kollégáink Microsoft vizsgával rendelkező Power Apps szakemberek, így nálunk jó kezekben lesznek.

 

HOGYAN SEGÍTI A POWERAPPS AZ ÖN CÉGÉT?

MIÉRT VÁLASSZA A ZEN IFORMATIKÁT POWER APPS MEGOLDÁSI ELKÉSZÍTÉSÉRE?

  • Megbízható Microsoft partner 2012 óta
  • End-to-end well-defined processes
  • Microsoft által tanúsított felhőmegoldás-szolgáltató
  • Szabványok és előírások szigorú betartása
  • Testre szabott szerződéses feltételek
  • Nincs adatvesztés és leállás a megvalósítás során
  • Szakértő csapat és első osztályú professzionális szolgáltatások
  • Költséghatékony, hatékony és biztonságos megoldás

Éves cégtörténet

Sikeres projekt

Boldog ügyfél

Futó projekt

Elégedett ügyfelek országszerte

Az elmúlt 10 évben a ZEN-IT több mint 80 ügyfelet szolgált ki megelégedéssel

MIÉRT A MICROSOFT POWER APPS?

A Microsoft PowerApps megoldásának segítségével csapata low-code eszközök használatával modernizálhatja a működését. A PowerApps lehetővé teszi, hogy kis energia befektetéssel Ön is szoftvereket fejleszthessen, a beépített sablonjainak és a drag&drop használatának köszönhetően. PowerApps tanácsadási szolgáltatásunk tartalmazza az ön digitalizálási igényeinek átfogó megértését és elkészült kód teljeskörű optimalizálását, hogy Ön a lehető legjobb teljesítményt kaphassa.

KÖNNYŰ HASZNÁLAT 

A PowerApps lehetővé teszi, hogy kompromisszumok nélkül készítsen alkalmazásokat. Lehetőségeinek köszönhetően csapata könnyen és gyorsan tervezhet, fejleszthet és telepíthet olyan alkalmazásokat, amelyek csökkenthetik az ismétlődő munkaterhelést. Előre beépített sablonokkal kezdhet, amelyek megkönnyítik a nulla kódolási tapasztalattal rendelkező csapattársak számára az automatizálást segítő eszközök fejlesztését.

GYORSTÖLTŐS FEJLESZTÉS

A Micosoft PowerApps által kínált előre elkészített sablonok az alkalmazások széles skáláját fedik le, amelyeket számos szervezet használ szerte a világon. A platform intuitív, és a felhasználók egy nagy teljesítményű, mesterséges intelligencia alapú építőre támaszkodhatnak, amely segít elérni a szükséges csatlakozást és integrációkat az alkalmazásokból.

ENABLE EXTENSIVITY

A csapat professzionális fejlesztői egy lépéssel előbbre léphetnek, és kihasználhatják az Azure Functions szolgáltatást, és egyéni konnektorok fejleszthetnek a helyszíni alkalmazásaihoz való csatlakozáshoz. A PowerApps segítségével a fejlesztők könnyedén készíthetnek alapszintű és összetettebb alkalmazásokat is.

AZ INNOVÁCIÓ NEM AKADÁLY

A Microsoft PowerApps segítségével a testreszabott alkalmazások fejlesztésének lehetősége a csapat minden tagjára kiterjeszthető. Ez korábban csak professzionális fejlesztők számára volt elérhető. Így csapata időt, pénzt és erőfeszítést takaríthat meg, amely egyébként azzal járna, hogy egy fejlesztőt béreljen fel a működéshez szükséges alkalmazások elkészítéséhez.

KÖNNYŰ INTEGRÁLHATÓSÁG

A PowerApps lehetővé teszi a hatékony Microsoft Dataverse használatát adatok tárolására, valamint folyamatok és üzleti logika modellezésére. A több mint 200 konnektor segítségével alkalmazásai más adatokhoz és rendszerekhez is kapcsolódhatnak. Csapata professzionális fejlesztői olyan fejlett alkalmazásokat hozhatnak létre, amelyek leegyszerűsítik és felgyorsítják vállalkozása sikerét.

TESTRE SZABOTT ALKALMAZÁSOK

A PowerApps legnagyobb előnye abban rejlik, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az adatokat előre elkészített sablonokkal együtt használják fel értelmes és hatékony alkalmazások létrehozásához. Ezzel komoly előnyhöz juttathatja vállalkozását versenytársaival szemben. Könnyedén készíthet magával ragadó és érzékeny alkalmazásokat, amelyek bármilyen eszközön futhatnak.

POWER APPS-BAN GONDOLKODIK? BESZÉLJE ÁT A LEHETŐSÉGEKET SZAKÉRTŐNKKEL MOST

TOVÁBBI ZEN-IT SZOLGÁLTATÁSOK

Sharepoint Online

Microsoft 365

Power Automate

Power BI

Microsoft Teams