+36 1 770 7696 info@zen-it.hu

Power Automate

Automatizált hatékonyságnövelés

Akár kisebb problémák megoldásából remél hatékonyságnövelést, akár bonyolultabb automatizálásnál szeretne szakértői segítséget bevonni, mi mindkét esetben rendelkezésére állunk.

Spóroljon időt, kapacitást és pénzt egy piacvezető és költséghatékony platform segítségével, a várható költségek töredékéért.

Több ezer template és megoldások széles tárháza válik elérhetővé a Power Automate bevezetése esetén.

power automate zen-it szolgáltatás

Power Automate szolgáltatásaink

Power Automate Konzultáció

Teljes mértékben értjük, hogy a mai vállakozásoknak milyen automatizációkra van szükségük a hatékony működéshez. Konzultációnk segítségével együtt felderítjük, hogyan lehet a Power Automate segítségével kihozni a maximumot cége lehetőségeiből.

Power Automate Flow optimalizálása

Sokszor találkoztunk már azzal, hogy egy ügyfél képes volt elkészíteni a folyamatot, de közel sem a leghatékonyabb módon. Sok éves szaktudásunkkal ezeket a lehető legoptimálisabban tudjuk elkészíteni, hogy az automatizációk a lehető leggyorsabban fussanak le.  

Power Automate kivitelezés

Szakértelmünknek köszönhetően – melyet különböző iparágakból és eltérő kihívásokkal küzdő ügyfeleinkkel folytatott projektek során emeltünk rendkívül magas szintre – olyan korszerű automatizációkat vagyunk képesek létrehozni, melyek segítségével versenytársai elé kerülhet számos tekintetben. 

Power Automate support

Amellett, hogy a Microsoft változtatásoknál, automatizmusok javításánál gyors szakértői munkával találjuk meg és javítjuk ki a problémák okait, folyamatos technikai segítségnyújtásban is számíthat ránk, hogy maximálisan kihasználhassák a Power Automate-ben rejlő lehetőségeket. 

Miért a Power Automate?

Könnyű használat

A Power Automate használata rendkívül egyszerű, így egészen komplex feladatokat is könnyedén egy jól olajozott rendszerré lehetséges átalakítani a segítségével. 

Könnyű fejleszthetőség

A platform intuitív, és a felhasználók egy nagy teljesítményű, mesterséges intelligencia alapú építőre támaszkodhatnak, amely segít elérni a szükséges csatlakozást és integrációkat az alkalmazásokból.

Adatok összekapcsolása más rendszerekkel

Alkalmazásai más adatokhoz és rendszerekhez is könnyedén kapcsolódhatnak, a Zen-IT professzionális fejlesztői pedig olyan fejlett alkalmazásokat hozhatnak létre, amelyek leegyszerűsítik és felgyorsítják vállalkozása sikerét.

Egyszerű jóváhagyási modulok

Jóváhagyásokat az alap termékekbe (Outlook, Teams) beépülő modulokkal készíthetünk el egyszerűen és időhatékonyan, így marad erőforrás az igazán fontos dolgokkal foglalkozni.

Miért a Zen-IT?

Szakértői és rutinos csapat

Kollégáink napi szinten foglalkoznak Power Automate fejlesztésekkel, így bármilyen kihívás elé állít egy ügyfél, mindig találunk rá szakszerű és gyors megoldást. 

Költséghatékony és innovatív megoldások

Célunk, hogy ügyfeleinknek egy költséghatékony, mégis innovatív rendszert adjunk át, ezért amellett, hogy folyamatosan képezzük magunkat, rajongunk az okos és out-of-the-box megoldásokért. 

A célvonalig visszük a projektet

Szeretjük befejezni, amit elkezdünk, projektedet pedig a rajttól a célvonalig visszük el, hogy egy olajozott rendszert adhassunk át, amely hatékonyan támogatja vállakozásod.

Adatai biztonságban vannak nálunk

Amellett, hogy a szabványokat és előírásokat szigorúan betartjuk, a megvalósítás során a velünk történő közös munka alatt nem fordul elő adatvesztés vagy leállás.

 

Éves cégtörténet

Sikeres projekt

Boldog ügyfél

Futó projekt

Ügyfeleink véleménye a Zen-IT-ról

Profi igényfelmérés után nem csak egy licens engedélyt kaptunk, hanem egy átgondolt és szakmailag jól előkészített költöztetést. Az átállás szünetmentes volt, rendszereink biztonsággal, adatvesztés nélkül váltak felhőalapú alkalmazássá. Az átállást követően több szintű képzéssel támogatták a felhasználók minél gyorsabb felzárkóztatását, illetve a levelezésen és adattároláson kívül további funkciók alkalmazását.

Ecsédi-Dandóci Edit

Ügyvezető igazgató, Samling Kft.

Az O365 nagy segítség nekünk, hiszen a kollégáink nagy része távolról dolgozik és ez a rendszer lehetővé teszi, hogy ők is biztonságosan hozzáférjenek a számukra szükséges információkhoz.  Ugyanakkor jó érzés tudni, hogy ha bármi problémánk van, számíthatunk a ZenIT segítségére. Szimonetta és az egész csapat mindig segítőkészen állt a kéréseinkhez és azokat gyorsan és pontosan teljesítette.

Bózsik András

Ügyvezető igazgató, Lyme Diagnostics Kft.

Felkeltettük az érdeklődését?

+36 1 770 7696

Telefonszám