+36 1 770 7696 info@zen-it.hu

Képzések

Mert a tudás hatalom.

A 21. században minden információ elérhető az internet segítségével, de sokszor egy csomó keresgélés után sem akadunk rá arra, amire szerettünk volna.

Irodai HatékonyságNövelés

A munkavállalók hatékonysága pedig leginkább azon múlik, hogy milyen módszerekkel futnak neki egy-egy feladatnak, hogyan próbálják azt megoldani. Az elképzelés pedig azon alapul, hogy milyen megoldásokat ismernek, avgyis mennyire tudják kezelni a számítógépet.

Éppen ezért alkottuk meg Irodai Hatékonyságnövelő Workshopunkat, amelyen a z Office programok (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote) valamint a Windows és a böngészők kezelését tekintjük át, illetve adunk közel 50 hatékonyságnövelő tippet.

A képzésről bővebben itt tájékozódhat.

Office 365

A hatékonyság egy következő fokát a csoportmunka adja, amelyre egy kiváló eszközt nyújt az Office 365 keretrendszer. Sok esetben azonban a cégek csak a levelezésre és fájlmegosztásra használják a rendszert, miközben a legkisebb előfizetői csomagban is több mint 30 cél alkalmazás található, amelyekkel a cégen belüli kommunikáció, a csoportmunka akár 3-4-szer hatékonyabban elvégezhető!

Ha van már Office 365 előfizetése, de Ön sem használja ki a benne rejlő potenciált, akkor nézze meg kifejezetten az Office 365 áttekintésére, használatára, az automatizálható folyamatok levezényléséra fókuszáló Office 365 workshopunk tematikáját.

A workshop házhoz jön 🙂

Rendelje meg bármelyik fenti, vagy egyedi tematika szerint az Ön cégére szabott képzésünket munkatársai számára. Ha volt már nálunk és úgy gondolja, hogy az adott workshop más kollégáinak is hasznos lenne, vagy egy részét, esetleg az Office 365-ben létrehozott cél alkalmazásokkal, folyamatokkal kapcsolatos információkat kellene kollégáinak átadni, akkor rendeljen minket házhoz!

Ha ez a megoldás érdekli, akkor keressen meg minket telefonon vagy emailben.