+36 1 770 7696 info@zen-it.hu

Workshopok

Mert a tudás hatalom.

A 21. században minden információ elérhető az internet segítségével, de sokszor egy csomó keresgélés után sem akadunk rá arra, amire szerettünk volna.

Irodai Hatékonyság Növelés

A munkavállalók hatékonysága pedig leginkább azon múlik, hogy milyen módszerekkel futnak neki egy-egy feladatnak, hogyan próbálják azt megoldani. Az elképzelés pedig azon alapul, hogy milyen megoldásokat ismernek, vagyis mennyire tudják kezelni a számítógépet.

Éppen ezért alkottuk meg Irodai Hatékonyságnövelő Workshopunkat, amelyen az Office programok (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote) valamint a Windows és a böngészők kezelését tekintjük át, illetve adunk közel 50 hatékonyságnövelő tippet.

Az IHN Workshopunkról itt tájékozódhat bővebben.

Office 365 workshop

A hatékonyság egy következő fokát a csoportmunka egy azt következőt pedig az automatizálás adja. Ezek közül mindkettőre kiváló eszközt nyújt az Office 365 keretrendszer. Sok esetben azonban a cégek csak a levelezésre és fájlmegosztásra használják a rendszert, miközben a legkisebb előfizetői csomagban is több mint 30 célalkalmazás található, amelyekkel a cégen belüli kommunikáció, a csoportmunka akár 3-4-szer hatékonyabban elvégezhető!

Ha van már Office 365 előfizetése, de Ön sem használja ki a benne rejlő potenciált, akkor nézze meg kifejezetten az Office 365 áttekintésére, használatára, az automatizálható folyamatok levezényléséra fókuszáló Office 365 workshopunkról szóló oldalt.

A workshop házhoz jön 🙂

Rendelje meg bármelyik fenti, vagy egyedileg egyeztetett menetrend szerinti,  az Ön cégére szabott informatikai workshopunkat munkatársai számára. Ha volt már nálunk és úgy gondolja, hogy az adott workshop más kollégáinak is hasznos lenne, vagy egy részét, esetleg az Office 365-ben létrehozott célalkalmazásokkal, folyamatokkal kapcsolatos információkat kellene kollégáinak átadni, akkor rendeljen minket házhoz!

Ha ez a megoldás érdekli, akkor keressen meg minket telefonon vagy emailben.