IRODAI HATÉKONYSÁGNÖVELŐ WORKSHOP

.. mert a hatékony munkavégzés az egyénnél kezdődik...
OTT LESZEK

Tudta, hogy a magyar KKV-k munkavállalói 19 napot vesztegetnek el egy évben a rosszul működő informatika miatt?

Ennek persze része az is, hogy a gyorsan fejlődő informatikával nehéz lépést tartani, így sokszor az ismeretek hiánya okozza a problémát.

Pedig a maximális hatékonyságot támogató eszközök ma már mindenkinek a birtokában vannak, de sajnos nem tudjuk ezeket megfelelően kihasználni.

Az internet tele van ingyenesen elérhető információval, tehát Önnek csak annyi dolga lenne, hogy ezeket felkutatja. De őszintén: Önnek nem ezzel kell foglalkoznia!

Az Ön feladata az, hogy vállalkozása fejlesztésével, építésével, vagy egyéb hasznos tevékenységekkel foglalkozzon a munkára fordított idő nagy részében.

Ehhez persze hatékony informatika rendszerek is kellenek, de az A ROSSZ HÍRÜNK, HOGY A LEGTÖBB EMBERNEK SAJÁT MAGÁVAL KELL KEZDENIE A HATÉKONYSÁGNÖVELÉST.

Hatékonyságnövelés az informatika segítségével
Ma már szinte minden munkakör betöltéséhez számítógép kezelési ismeretekre van szükség. A legtöbben tudják is kezelni a számítógépüket, de majdnem mindenki végez hetente vagy akár naponta ismétlődő feladatokat, amelyeket – az amúgy a tarsolyában lévő eszközök segítségével – sokkal hatékonyabban is végezhetne, amivel hetente biztosan meg tudna takarítani néhány órát a munkaidejéből.

Mi felkutattuk, kipróbáltuk és összegyűjtöttük a leghasznosabb számítógép kezelési praktikákat, amelyek Önnek is órákat spórolhatnak meg hetente a munkaidejéből 😀

Összeállítottunk egy egész napos képzést, amelyen Ön esszenciaként kapja meg a windows rejtelmeiről és trükkjeiről, az irodai programcsomagok hatékonyabb használatáról, de bizony még a böngésző programokról és más érdekességekről tudni érdemes ismereteket.

Ez a workshop nem egy elméleti képzés, és nem is az informatikához értőknek alkottuk meg.

A képzés egész napja alatt megmutatunk közel 30 olyan tippet, trükköt, amikkel napi szinten rengeteg időt spórolhat meg, és amelyeket a gyakorlatban azonnal fog tudni alkalmazni!

 

A workshop célja, hogy a gyakorlatban bemutatott módszerek segítségével Ön heti szinten órákat meg tudjon spórolni a munkaidejéből.

A következő képzés időpontja és helyszíne:

 

Időpont:

2018.02. 21. 9:00-16:30

Érkezés, regisztráció: 9:00-9:30

 

Helyszín:

Ingram Micro Magyarország Kft. – Demo center

1138 Budapest, Madarász Viktor u. 47-49. I. épület, bal oldali liftek, 4. emelet, Ingram Micro Oktató,- Demo, és Vizsgaközpont

A KÉPZÉS DÍJA

Irodai Hatékonyságnövelő Workshopunk segítségével Ön hetente akár 5 órát is megtakaríthat munkaidejéből, amit aztán pihenésre, vagy más, fontosabb teendőkre fordíthat.

Önnek mennyi pénzt érne meg, ha hetente adnánk extra 5 órát?

Ha Ön ennek csak a felét, 2.5 órát meg tud spórolni munkaidejéből, akkor is kevesebb mint 1 hónap alatt megtérül a képzés ára.

ŐSSZINTÉN. Ettől több, nyomósabb és jobb érvünk sajnos nincsen.

Ha pedig úgy döntött, hogy itt az ideje belevágni a hatékonyságnövelésbe, akkor az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhet.