+36 1 770 7696 info@zen-it.hu

Fizessen mindig annyit, amennyire éppen szüksége van.

Távsegítség

Akár a távfelügyeleti rendszer hibajelentései, akár felhasználói tapasztalatok alapján jelzett problémák, szoftver telepítési, frissítési igények esetén igyekszünk gyorsan és hatékonyan segíteni ügyfeleinknek a probléma elhárításában, a szakértelmet igénylő feladatok megoldásában.

Online beavatkozási szolgáltatásunkat úgy állítottuk össze, hogy a lehető legköltséghatékonyabban segíthessünk betölteni a rendszergazda hiánya miatt keletkező űrt. Szükség esetén távolról végezzük el a szükséges műveleteket, akár ad-hoc ’megrendelésről’, akár tervezett beavatkozásról, akár előrelátó gondoskodásról legyen szó.

Ad-hoc beavatkozás

Ha Önnek tényleg csak nagyon ritkán van szüksége segítségre, akkor választhatja ezt a pénzügyi konstrukciót. Szimplán megrendeli, hogy melyik számítógépen milyen feladatokat szeretne velünk elvégeztetni, és mi a munka végeztével az alábbi óradíjon kiszámlázzuk azt.

A munkavégzésekről, az azokra fordított időről átlátható módon, pontos feljegyzést készítünk, amelyről Ön emailes értesítőt kap.

Az elvégzett szolgáltatást utólag számlázzuk ki, a munkavégzést 15 perces blokkokban mérjük, de bármilyen új megrendelés elvégzése esetén legalább 1 órás időráfordítást kiszámlázunk. Tehát egy 45 perces munkavégzés is 1 órányi munkadíjat von maga után.

Ad-hoc távsegítség díja                                       12.000 Ft / munkaóra

MOST MEGRENDELEM A KARBANTARTÁST!

Fix havidíjas gondoskodás esetén ettől sokkal kedvezőbb díjakon vállaljuk a rendszeres törődést. Ezt az ajánlatunkat itt tekintheti meg.

Előrelátó beavatkozás (kredites csomagok)

A távsegítség szolgáltatásunkat előrelátó ügyfeleink számára a fenti óradíjnál jelentősen kedvezőbb árakon tudjuk biztosítani. Biztosra vehető, hogy a következő egy évben szükség lesz valamennyi beavatkozásra.

Az előre látó csomagok igénybevételének feltétele a bevont számítógépekre a távfelügyeleti szolgáltatás előfizetése. Az előre látó csomagra előfizetők esetében munkavégzéskor nincsen 1 órányi minimum díj, az időráfordítás elszámolása 15 perces egységekben történik. Tehát például egy 2 perces és egy 15 perces feladat is 1 kreditbe kerül, míg egy 1,5 órás munka 6 kredit felhasználását eredményezi.

Kredit csomagjaink csak azon ügyfeleink azon gépeire elérhetőek, amelyek rendelkeznek az alábbi távfelügyeleti&diagnosztika előfizetéssel.

Fix havidíjas gondoskodás esetén még ettől is kedvezőbb díjakon vállaljuk a rendszeres törődést. Ezt az ajánlatunkat itt tekintheti meg.

Távfelügyelet & diagnosztika

Rendelkezünk olyan távfelügyeleti megoldással, amely segítségével folyamatosan monitorozni tudjuk számítógépeit, így mi sokszor már hamarabb tudjuk, hogy baj lesz, mint a felhasználó.

Az online felügyeleti csomag nagyon kedvező áron elérhető, de ez még nem jelent komplett rendszergazdai szolgáltatást, csupán az eszközök megfigyelését, az észlelt rendellenes működésről email értesítést, valamint havi egyszeri szoftverleltárt. Az árak nem tartalmaznak semennyi beavatkozást, hibaelhárítást, azokat megrendelés esetén külön számlázzuk.

Online távfelügyelet                       990 Ft / hó / számítógép

SZERETNÉM HA FOLYAMATOSAN FIGYELMEZTETNÉNEK!

Kiszámítható, rendszer gondoskodást tartalmazó ajánlatunkat itt tekintheti meg.