+36 1 770 7696 info@zen-it.hu

Mondja el, hogy milyen céges feladatok terhelik Önt vagy az alkalmazottait és ha tudjuk, akkor ÖRÖKRE megszabadítjuk tőle!

   
Mivel számunkra óriási segítség, hogy megosztja velünk, milyen feladatok terhelik, köszönetünk jeléül most Önre bízzuk, hogy megszabja a szoftver árát, amin,ha szeretné, a későbbiekben megvásárolhatja!

Igen, Ön szabhatja meg, mennyit fizet az elkészített automatizmusért. Mondja meg nekünk, hogy milyen szoftverre, alkalmazásra bármely ismétlődő céges folyamatát automatizáló rendszerre lenne szüksége és mi, ha lehetséges, létrehozzuk Önnek. Ön pedig, ha elégedett az eredménnyel és szeretné, azt az árat fizeti érte amit most meghatároz.

Természetesen az űrlap kitöltése és a vételár ár megszabása NEM kötelezi Önt tényleges vásárlásra, mindössze lehetőséget termet arra, hogy ha szeretné az Ön által választott áron szabaduljon meg az ismétlődő céges folyamataitól.

Ön bármilyen árat ajánlhat azzal az egyetlen feltétellel, hogy egyáltalán lehetséges legyen a szoftvert abból asz összegből létrehozni. Azt javasoljuk Önnek, hogy a legnagyobb összeget ajánlja, amit még örömmel kifizetne a megoldásért. Se többet se kevesebbet. Amennyiben egy irracionálisan alacsony árat ajánl, sajnos elesik a lehetőségtől, hogy az Ön általa szabott áron vásároljon. Természetesen köszönetünk jeleként ebben az esetben is vár Önre egy jelentős ajándék egy 30.000 Ft-os kupon formájában.