+36 1 770 7696 info@zen-it.hu

SharePoint Online

Az Univerzális eszköz.

Kattintások

MIRE JÓ A SHAREPOINT?

A SharePoint Online az Office 365 része, egy olyan platform amely használatával Ön is rendet tehet a céges dokumentumok és információk között.

A Sharepoint nem egyszerűen egy intranet portál, bár igaz, hogy a régmúltból sokan leginkább ezt a képességét ismerik.
A SharePoint egy olyan platform, amely eleve a céges együttműködésre, a hatékony közös munka támogatására fejlesztettek ki.
A Microsoft egyik vezető technológiája a SharePoint, amelyet a világ számos országában, közel 200.000 nagyvállalat közel 190 millió felhasználója használ nap mint nap. Használják fájlmegosztásra, intranetre, közös címlisták és naptárak, üzleti folyamatok kezelésére, értesítésekre, és az előzőek számtalan kombinációjára.

 

SharePoint, az intranet portál

SharePoint, az intranet portál Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced...

Keresés a fájlszerveren?

Keresés a fájlszerveren? --> SharePoint A Sharepoint az Office 365 egyik kihagyhatatlan modulja. Nem csak azért mert a Microsoft ezt a modult már alapból belecsomagolja az Office 365 licenszekbe, hanem azért is, mert a Sharepoint nélkül nem létezne fájltárolás az...

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT